(Android) Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire کد تقلب منبع بی نهایت
Mar 5, 2022 23:23:56 GMT
Post by sentatolirip on Mar 5, 2022 23:23:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب منبع بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire 2022 version ▞▞▞
من دوستش دارم 😊
من همه چیز این بازی را دوست دارم. در کل یک بازی پنج ستاره
خیلی شوخی
خیلی بد است زیرا من نمی دانم چگونه می توانم نام روزانه را انتخاب کنم و اشتباه می شود لطفاً به من کمک کنید لطفاً برای من ارسال کنید که چگونه نام را وارد کنم. آیا این بازی خوب است
بسیار عالی بود حتما نصب کنید
چه دودولی
من این را دوست دارم
Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire Lomu spēles pao
من یک بازی شبیه به این دارم اما با ethan هیچ مشکلی با بازی وجود ندارد 😁
ک گی منش پ خ نیا قنیل کسو جنده پیر سگ ریم منش هاااا🤮💩🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻همین یه ستاررو دادم که بتوتم بنویسم 👹شهزاد یاسوج👹 واین ستارو🤔 به خاطرم دادم.
پانت
عزیت. می کند. برا.نصب کنید
Sonic the Hedgehog™ Classic Aksiyon aynl
بازی خوب است اما اگر اجازه دهند امتیازات اکشن جمع شوند و روزانه حداقل 1500 امتیاز بدهند عالی خواهد بود.
خط داستانی مثل همیشه عالی است
هی اوم، آیا فکر میکنید میتوانید با بازپرداخت متوقف شوید، اما همه ما نمیتوانیم برای یک بازی جذاب کامل هزینه کنیم.
من عاشق این بازی هستم
من دوست دارم این بازی را بازی کنم، اما قبل از اینکه مجبور به تماشای ویدیوی دیگری برای ap شوید، فقط می توانید جملات را بخوانید.
خیلی خوبه
😏
این یک بازی بد است
بچه ها اینا که مسلمانان که نامحرم باشه هم دیگه را بوس نکنند 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕
آن را دوست دارم اما نصب آن وقت را تلف می کند
اشکالی ندارد، من به آن یک بررسی چهار ستاره می دهم زیرا گاهی اوقات باعث می شود تلفن من خاموش شود و دوباره روشن نشود
نه واقعا😉😯😤😡
10/10 بازی عالی من با کنترل خوبم و بد نیستم.
بازی شگفت انگیز است و اگر صبر و حوصله زیادی داشته باشید از این بازی لذت خواهید برد. اما مشکلات بزرگی وجود دارد مانند اشکالات، تاخیر و هنگام بازی کردن آن بر روی صفحه اصلی من خارج می شود. به طور کلی گرافیک خارق العاده شخصیت ها بسیار خوب طراحی شده اند و نحوه حرکت آنها بسیار جذاب است. اما دریافت AP دشوار است و تماشای یک تبلیغ کار نمی کند، به علاوه من نتوانستم بازی را به پایان برسانم زیرا AP کافی نداشتم، اما اگر پول خرج کنید، امیدوارم از آن لذت ببرید؟ اما بازی کردن آن بسیار ساده است.من آن را خیلی دوست دارم، اما می توانید لطفاً صداها را درست کنید، وقتی نوبت به فصل بعدی یا جمله بعدی می رسد، شخصیت ها نیاز به تغییر دارند، موسیقی آن دو برابر خواهد شد، من به این 5 ستاره می دهم، من واقعاً داستان و صدا را دوست دارم داره به یه نقش یه نقش عاشقانه و یه نقش ترسناک میده چون به صورت تصادفی دوتا موزیک یا صدا رو همزمان پخش میکنه هاهاها فقط همین 😅😂😂
من عاشقانه خیلی عاشقانه است
مسیر اتان کی بیرون می آید؟ من حدس می زنم که شما بهترین را برای آخر ذخیره کرده اید.
رافائل خیلی جذابه
من از این بازی لذت می برم، این بازی واقعاً در جذب شما خوب است.
من همه چیز را تا فصل 3 دوست داشتم. در طول فصل 3 قهرمان داستان آزار دهنده می شود. شاید طبیعی باشد که در rl مضطرب باشیم. یا یک mc آرام را نیز یک گزینه بسازید. من را ناراحت می کند. آیا می توانید نوار محبت یا وضعیت را در آن اضافه کنید. در بعضی از اتاق ها گل رز دیدم. من فکر می کنم شما می توانید در مورد آن کمی انجام دهید. شاید 1 ap یا smth. در غیر این صورت بازی رایگان است.شما فقط هر روز وارد شوید و هر 4 ساعت یکبار تبلیغات را تماشا کنید یا پرداخت نیز در اینجا یک گزینه است. رافائل شخصیت خوبی است.
من عاشق این بازی هستم، اما وقتی AP شما تمام می شود، آزاردهنده می شود
بهترین بازی
در ابتدا سرگرم کننده بود، اما شما انتخاب های زیادی ندارید، و قطعاً در فردی که در نهایت با او مواجه می شوید، انتخابی ندارید.
وقتی بازی میکنید باید سکههای رایگان بدهم فقط میگوید سکههای شما تمام شده است
این یک برنامه عالی است اما چیزهای سکه را خیلی سریع تمام می کنید
خوب
بدترین بازی، چیزی جز گفتگو وجود ندارد. جالبش کن😠😠
باز خود میخواهددد
دوستش دارم
من عاشق این بازی هستم و اگر AP نبود این بازی مورد علاقه من بود. جو میگیری و من ناامید میشدم که روزی 500 تا اکشن میکشیدم. مجبور شدم حذف نصب کنم چون خیلی آزاردهنده شد. داستان خوب است اما AP نیست.
از باز شدن امتناع می کند
کونی ها
اوه خدای من این من را به یاد دوران کودکی من می اندازد کمی توضیح نمی دهد اما من به چیزهای بیشتری نیاز دارم. اعتبار آن هیجان انگیز است
سلام شما عقل فکر نه اینا چیه کوکی گفتن اگه برداشت کرد چی کار باید بکنید واقعا که
😡😡😡😡😡😡
من تازه نصب می کنم بازی خوبی هست یا خیر
خیلی عالی است اما من هنوز بازی کامل را تمام نکرده ام، بنابراین در حال حاضر نمی توانم به طور کامل رتبه بندی کنم، اما AP به سرعت تمام می شود و در تمام برنامه های دیگر Moonlight Lovers بسیار آزاردهنده می شود
مشکلی نیست
این یک بازی سکسی نیست