Post by sentatolirip on Mar 5, 2022 23:20:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Konuşan Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Konuşan Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz tuşlar ▞▞▞
▞▞▞ Konuşan Ginger 2 2022 version ▞▞▞
bebeğim onu seviyorum
Ben bu oyunu seven ana geri sildim çünkü çünkü gözlerinde görmek için kamerada var içinde o ama şimdi heralde yani yoktur deyilmi acaba hayla adam var mı ben yinede oyunu çoook sevilen için ona 5 yıldız vericem
ilki daha güzel
az begendim
Merhaba kedicik ve ben Cuma sabahı çok fazla zaman geçirebileceğim ve çalışma deneyimi fırsatım olacak ve eşim bu oyunu oynamak zorunda olduğu gibi aşağıdaki URL'yi kullanmak kolaydır Adobe flash player
Bebek kandırmak sanmayın bence çok güzel kameralar ya da çocuklar abartmayın çocuklar
Bu oyun harika
Bubbu school –M’n leuke dieren Casual games zvq
Talking Ginger 2 娛樂 wnxm
Sıkıcı ..o kadar da değil ....zaman kaybı
Harika ve harika, çok eğlenceli Çevrimdışı oynuyorum ve reklam yok beş yıldız
O kadar korktum ki seçeneklerden birine dokundum ve genellikle bizi arayacak bir iskelet kemiği gördüm. indirmeyin🥶🥶🥶🥶
ben kızıyorum 6 yaşında erkek çocuğu var o bu oyunlardan utancımdan söylüyemiyorum ona lanetli olup bizi izlediklerini😱😱😱 ya kaçılırsa çocuğu çok giriyorsun birde 4. fotoğrafta Ginger'in sağ gözüne bakın bir koltuktan!!! !Ve Ginger'in kafaya vurdum tam ekran fotoğrafı çektim fotoğrafa yakınlaştırıp baktım sol yeşil o anda giyen adam var sağ sahip ne olduğunu göremedim!!!
Oyun yüklen 14 tane oyun var ne ki 22 tane şimdi biraz sildim yüklenmiyor ama bunu yapmıyorum o hayalim 5
Kapalı hepsi çocuk kaçırıyor yani (
Bu oyunu seviyorum, oynaması angela'dan daha eğlenceli. Angela çok garip.
çok süper
Bu güzel bir oyun ama biri beni izliyormuş gibi hissediyorum bir aptal bu oyundan korktuğumu düşünüyor
Говорящий Джинджер 2 Развлечения joku
Talking Ginger 2 娛樂 wnxm
Güzel ama son sayfa pek çok kişiyle bu ne ben onu dolduracağını ve aynısını durdurmak için videoyu tamamlayabilirsin
'nu maçın sonunda elde edilen bu minnoş ün 6iijuuk uk bu köln takımı fc köln bu minnoş ün 6iiju uk ik kan testi için mi yaptı benim de içim rahat ol ben halide bakmayacaktı ama ara bir tarihtec köln takımı birlikte çok seviyorum yüklemenizi benim:) bu minnoş ün 6iiju benim de içim rahat ol ben halide bakuk olmayacaktı ama ara ara mi geliyor mu var zerre kadar dem içimi yemek yiyor ve yedi var zerre
çok tatlı
Iyi iste bende tum talkler var tabletimde konuşan tom konuşan angela konuşan ben konuşurken giger ve simdide ginger'in doğum günü ya cok sirin ginger tavsiye ederimmm herkeseee
çalışmıyor ilk oyun gibi değil çünkü iyi değil ve evet kötü duş alamam dişlerini bu şekilde fırçala sadece pasta yer
Çocuklar için en kötü uygulama. Çok fazla reklam. Doğada çok açgözlü. Bu tür uygulamaları teşvik etmeyin. Gereksiz yere tonlarca reklam izleyeceksin
Çocuklar için değil, tabaklar onu beslemeye gelirken biri çatladı ve bantladığımda oyunum dondu ve bir adam gördüm, bu yüzden yüklemeyin
Oyun 10 beş yıldız tek kelimeyle harika bir numarayla yemek yiyebiliyorum oyun çok güzel👏ların sağlık 👏👏👏👏👏👏👏 (yorumum üstte kalsın diye random)ryry6kf5fy7d685i6yl67r57lt67ot67ltp68tl68tuilt67oypogj,fyj, ,gyukfy7lguigui.g68f68lfy77l
Talking Ginger 2 娛樂 wnxm
Yeni yükledim atıyor
(╥﹏╥) merhaba arkadaşlar ama sakın indirmeyin ama gingerin bu bebek oyunu var zencefil bana İngilizce seni arzulamak isteyen 😭😭😭
in sallah guzeldir
çok çok güzel oyun
Bence hiç güzel bir oyun değil sarı kediymiş
Merhaba ben zencefil ile oynamaktan saharshım
Ybygggtgtyyggrrfa fttttttttgygg Yapabilirim, yapacak çok işim yok
Neden en sevdiğim karakter zencefili yenmek zorundayım, ona Kitty'nin kötüye kullandığı 2 yıldız verdim
Çocuklar ve yetişkinler için iyi değil, zarar veriyor ve korkutucu indirdiğimde bu oyuna zencefil gözüyle başladım. Bir pencere. O. kamera kaydediyor. Gördüm ve kaldırdım. Bu uygulama
Говорящий Джинджер 2 Развлечения joku
💕💕mükemmel tek kelimeyle 💕fxgxfxrn7r5nrcj57j57rdd574j47dj64d8m64d6m848m67xrj6x68rmmcti6udrnd6rg5r7nc6tc6im7ov yim6t7rnx55x7r
Bu uygulamayı test etmek istedim, bu yüzden hemen yaptım, yaşınızı soruyor, ama anlamadım. Gözlerinin içine bakmaya karar verdim, ama gerçekten hiçbir şey göremiyorum, onun yerine ekran görüntüsünü alıp yakınlaştırdım ve orada biraz parlama gördüm, bu oyunu indirmeyin, ayrıca mikrofon erişimimi istedi, ben Hayır dedi çünkü orada ürkütücü bir şeyler olduğunu biliyorum.
Bir numara daha iyi
kafayı mı yediniz kamera arkadaşı gördüm bide değişik hareketler yaptı bu bi katil