Post by sentatolirip on Mar 5, 2022 23:14:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים סיבולת בלתי מוגבלת ▞▞▞
▞▞▞ Big Hunter 2022 version ▞▞▞
לא עובד, ננעל במסך הפתיחה. למה זה צריך רשת? הוסר
השתעמם לאחר כ-10 שניות. השליטה היא נוראית.
30 שניות מתווספות אחרי כל קרב, בנוסף המשחק לא משתנה הרבה מלבד הנשק שבו אתה משתמש באותו זמן
הבקרים מבאסים
משחק קטן ומהנה אבל ההתקדמות איטית מדי. 60 רמות כדי לפתוח את החלק הבא זה הרבה יותר מדי זמן. אני על 2 lvl אחרי ששיחקתי במשך שבועיים.. גם העלות עבור כלי נשק חדשים היא גבוהה מדי ומאלצת אותך לצפות בפרסומות כדי להתקדם גם כששילמת עבור הפרסומת בחינם גִרְסָה. נא להעלות את המילה מחדש לנצח את lvls לפחות עבור אנשים ששילמו עבור הוספה בחינם.
משחק מדהים. אני אוהב את זה עד כה. הלוואי והיית עושה פרומו מסוג כלשהו לנשק. בהחלט לא יהיה אכפת לשלם עבור שדרוג. כן אני כל כך אוהב את המשחק
הגון, אבל משעמם מהר. חוזר מדי. הגרפיקה טובה. אני אוהב את היצירה.
זה משחק מדהים אבל בבקשה שיהיה לך יותר ממוגבל נשקים, זמן מוגבל ונקודות תורפה וקניתי נשק ובתוך 3 ימים אני לא יכול להשתמש בו יותר למרות שרכשתי אותו בבקשה תקן את התקלה הזו תודה
זה משחק בסדר, קצת טחון אבל זה בסדר. חבל שיש בערך תריסר מודעות בכל רמה שהורסות לחלוטין כל כיף שהשחקן יכול לעשות.
האומנות די טובה והמוזיקה בסדר אבל זה כל כך מעצבן שהממותה פשוט מתחמקת וחוסמת הכל וגם הנזק כל כך לא מאוזן פעם אחת אתה יכול להסב 110 נזק אבל בפעם אחרת אתה יכול לעשות 30 נזק ויש עוד כל כך הרבה זה רע עם המשחק הזה אבל אתה מבין את הנקודה פשוט אל תשחק בו
משחק מהנה עם המון פוטנציאל, אבל פתיחת נעילה של חיות וכלי נשק חדשים היא איטית מדי, והרמות של "פגע בנקודות החלשות" קשות מדי
Big Hunter Akcija fxds
Big Hunter Akcija fxds
זה משחק טוב כי אתה יכול לקנות נשקים ואתה יכול לצוד את כל המפלצות שאתה פותח
משחק ממש טוב כדאי לכם לחסוך ולקנות את הלגנדרי בומראנג
משחק טוב צריך יותר פרסומות, אם אתה יכול איכשהו לשלב יותר פרסומות נגיד 1 בכל פעם, אז 5 כוכבים בוודאות.
אני חושב שהמשחק הזה הוא דרך מצוינת לבלות את הזמן שלך הוא גם מאוד ממכר אבל כיף אני מדרג את האפליקציה ב-5 כוכבים עבור הגרפיקה הפשוטה אבל קצת ואני אוהב ליהנות ואם נמאס לך לשחק רובלוקס אז תן את המשחק הזה ניסיון 😃👍
זה מאמץ לנסות להגיע לדף הבית שלי כי כשאני מחליק למעלה את הסרגל הוא נעלם כל כך מהר שבקושי יש לי זמן ללחוץ הביתה.
50% זמן משחק, 50% פרסומת. והמשחק לא מספיק כדי לפצות על הפרסומות.
משחק עשוי בצורה גרועה, 50 רמות בשווי של לחימה באותו יצור רק כדי לפתוח אחד חדש? למה שלא תקרא למשחק "בבקשה, בבקשה בבקשה בבקשה תן לי את הכסף שלך"
הגרפיקה פשוטה אך טובה, קלה לעיניים. אבל רמות שחוזרות על עצמן הן די מעצבנות.. לא יכול להשלים את המשחק לא כי זה קשה.. פשוט נמאס לעשות את אותן רמות כדי לנסות חיות שונות
משחק טוב
Big Hunter Acción njou
אה... הגון בהתחלה, ואז הוא סופר חוזר על עצמו. אם אתה יכול לעבור את שפע המודעות שאי אפשר לדלג עליהן, זה בסדר לכמה רמות. ברגע שאתה מגיע רחוק, החיות יותר מהירות ממה שאתה יכול לזוז וזה כמעט בלתי אפשרי לשחק בלי להפסיד ולהיאלץ לצפות בפרסומות.
טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
Big Hunter Acción njou
PUBG MOBILE: Konsekuens Aksi sig
Big Hunter Acción njou
המשחק הזה היה קל מדי, כמעט מיומנות מעורבת
המשחק הזה צריך איזון עם קושי. החיה אפילו לא נותנת לנו לזרוק חנית.
שלי נגה שלי נגה
המשחק הכי גרוע שהיה
אני ממש שונא את המשחק הזה כי יש רמה שרק תעוף כדי לנצח אותו, פשוטו כמשמעו, זה כל כך בלתי אפשרי!!!!!
חסר מגוון
התקנתי את המשחק שוב לאחר זמן מה, ההישגים שלי עדיין שם כשאני נכנס ל-google, אבל הנשק והמטבע שלי נעלמו, תקן את זה, עד אז 1* זה די והותר.
ובכן למשחק ש-hitboxs חשובים, ה-hitboxes מבאסים (הקרניים יכולות 100% מהזמן לחסום כמעט את כל הזריקות שלך) אני לא אוהב איך אתה לא יכול לצבור מרחק (אז אם אתה קרוב אתה מת) וזה באמת חוזר על עצמו אבל חוץ מזה זה משחק מגניב גרפיקה פשוטה וטובה אני מקווה שתוכלו ליהנות ממנו יותר טוב ממני
אתה פשוט בקושי יכול לפגוע בחיה והחיה מהירה ממך.
כיף לזמן מה ואז רמה אחת יכולה להימשך בערך 5 עד 10 דקות
נוף נורא, אני לא יכול לראות את ראש החיה, וגם המטרה שלי. Threectory היא עיוורת כשנלחמים בדבר ענק שלא מתאים למסך, יורה אקראית ואת מטען הכוח של הירייה קשה לתפעל. אתה מת כשאתה מנסה לכופף את המטרה שלך כי היא מבאסת
ציפור טרור קשה מדי.