Post by sentatolirip on Mar 5, 2022 22:53:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju münte ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Armastan mängu, kuid mängus on tõrge. Kui see pakub teile tasu eest video vaatamist, ilmub legoratta rakendus ja te ei saa midagi. Vaevalt ei saa teemante ega auhindu. X
See mäng on lihtsalt väga hea ja see on hea viis sõpradega mängimiseks ja lihvimiseks.
Hea mäng 😁😁
See on tõesti hea mäng
Palun aita mind. Minu mäng kustutati ja ma kaotasin oma 6 kuud vana konto. Palun aidake mul see tagasi saada.
Mäng on täis reklaame ja on lihtsalt ajaraiskamine! Ma ei saa isegi toitu lihtsalt kätte! Mängu ostud on lihtsalt pettused! Ärge installige! Edit: ma ei saa mängu uuendada.
Dragon Mania Legends Simulasi weo
Ma armastan seda mängu rohkem kui midagi, kuid ma just värskendasin oma mängu ja nüüd ei lase see mul avaekraanist mööda minna. Ka teised inimesed kurdavad selle üle. Proovisin isegi desinstallida ja uuesti installida, kuid see ei tööta ikka veel. Kas keegi saaks selle vastu midagi ette võtta?? Ostsin äsja ka 30-päevase tõuaretuse ja sellest on möödunud umbes 2 nädalat, kui see mind mängule lubas.
Mulle meeldib see mäng, kus saate hõlpsalt raha teenida ja teil on palju armsaid draakoneid, kuid mulle ei meeldi, kui kaua aretus võtab. Aga mul pole mänguga probleeme.
Mulle väga meeldis see mäng, jõudsin lvl 27-ni, olin loonud väga head draakonid ja oleks andnud 5 tärni, aga....... Järsku käsib mäng mul värskendada enne kui jätkan, aga ma ei saa midagi teha ekraanil ja Playstore'is pole värskendust saadaval. Nii et nüüd ma enam mängida ei saa. Tõesti tüütu :-(
Järsku küsib see värskendust... Play poes pole värskendusi saadaval.
Mänginud juba mõnda aega. See mäng on mänguviisi põhjal tegelikult väga tore. Kuid see on nii kahetsusväärne, et arendaja ei kuulnud, mida klient ülevaates ütleb. Põhjus, miks ma andsin sellele mängule 2 tärni, on reklaamide tõttu, see on nii tüütu, et need ilmusid lihtsalt juhuslikult.. ja seda mitte ainult üks kord. Iga kord, kui ma kulla või midagi kogumise lõpetasin, ilmusid reklaamid juhuslikult. Nii tüütu. Ma annan sellele mängule 1 tärni, kuid teise aspekti tõttu andsin selle asemel 2 tärni.
Dragon Story: Winter APKg - Android ...
pole paha, aga kui kavatsete andmeid kasutada, siis parem on teil palju
siiamaani on kõik korras. selle lohistamine mõnikord ja ekraani külmutamine, kui mõnikord evan mängust täielikult välja minemas. kuid mõnikord on see juhitav
Sitt mäng
Dragon Mania Legends on Gamelofti mäng, kus mängijad kasvatavad ja treenivad ... laadige lihtsalt alla häkkida Dragon Mania Legends Androidi ja IOS-i jaoks.
Lahe mäng 🥰
List of my fav apps/games. Grow lil dragons to destress | Dragon Mania Legends #ad · Destressing plant app | Terrarium - Garden Idle #ad.
Liiga palju ootamatuid reklaame, eemaldage need arendajad isegi siis, kui olete VIP
Dragon Mania Legends شبیهسازی uep
Dragon Mania Legends จำลองสถานการณ์ besm
... freemicrosoftpoints4me.com dream-file.com dragon-city-hack.com ... cheats4fps.com wincheats.com haydaycydiahack.com working-hacks.com ios-game-hacks.com
Nii palju reklaame, nii palju petureklaame. Osa, kus mängite, on vähem kui reklaamid kõikjal. Aga kui saate reklaamide vahel need väärtuslikud sekundid mänguaega, on see päris lõbus... välja arvatud p2p/p2w mehhanism, mis on sama tüütu kui ajapiiranguga.
Ma armastan seda mängu. Lisandeid pole palju, mis on suurepärane. Soovitan seda mängu kindlasti.
Hea mäng 👍👍👍👍👍
see on nii lahe mäng! Palun laadige alla!!!!!😍😍😍😍
See oli viie tärni hinnang suurepärasele mängule, kuid nüüd ei saa ma olla 5 minutit ilma hüpikaknata. Lisaks on teistel saartel kõike kolida naeruväärselt kallis, asjade kalliskivihinnad ei ühti nende saamise määraga. On tõesti tunne, et nad ajavad nüüd lihtsalt raha taga. Kurb. Hankige see ainult siis, kui teil on raha üle, sest see mäng pole enam FTP-sõbralik. Ma just eemaldasin selle.
Vene SEGA mängude kogu Androidile (2015). 1. Aladdin (vene) 2. Animaniacs (Venemaa) ... Taz-Mania (Venemaa) ... Dragon Slayer 2 - Legend of Heroes
Suurepärane mäng! Proovi 🤩🤩🤩. See on ainult õnne küsimus ja ma ei soovita teid, kui te arvate, et teil seda pole. Graafika on suurepärane, minu jaoks parem kui Dragon City ja Dragon Tamber. Kuid mõnikord on teil sisselogimisel probleeme.
Dragon Mania Legends شبیهسازی uep
See on väga lõbus, kuid kuna see värskendus ei tööta kõik õigesti, ei ole rahul, nüüd on mäng värskendatud ja nüüd ei saa ma oma KURATUD MÄNGU mängida
See on väga tore mäng, aga ma soovin, et Tim kooruks või aretaks muna mõneks näiteks 2 päevaks liiga palju, nii et oleks tore aega veidi lühendada, kuid üldiselt on see väga tore mäng
Lihtsalt armasta seda! Jätkake seda alati, kui mul on uus nutitelefon, sest ma ei suuda mõelda, et mul seda pole. See graafika on hämmastav ... ja draakonid on armsad ja ilusad ... Õnnitlused kogu meeskonnale mängu ja kogu sellega seotud töö eest.
Ma ei tea, mis teie mängul viga on, iga kord, kui mängu avasin, võttis see aega ja mõnikord hakkas mäng äkki uuesti ise käima. Ma mõtlen tõsiselt, et kaotan kõik selle võitluse jooksul tehtud edusammud ja ka raha. Palun parandage see ... muidu ma armastan seda mängu
Reklaamid ja reklaamid ja reklaamid....... Liiga palju reklaame, et mängida võimatu. Ärritab alati. Vihkan seda mängu.
Hea mäng, kuid paljudele mängudele lisab see hüpikakna
lahe!!!!!
Reklaamid, mis põhjustavad veelgi suuremat viivitust ja põhjustavad mõnikord mängu krahhi
Mäng on täis reklaame. 30-sekundilised reklaamid iga 1–2 minuti järel, mis ei anna isegi tasu. Päris palju valuutasid. Miks kurat vajab mäng iga jumala asja jaoks valuutat? Kõik üritused makstakse enamasti võidu eest. Sündmustest eepose saamiseks peate oma tagumikku lihvima. Aretust tuleks modifitseerida, et me ei saaks sagedamini duplikaate. Juhtnupud on kohmakad.
Parim mäng üldse
no ma ei tea suht norm
Olen seda mängu mänginud üle aasta. Peaaegu 90. tasemeni ja peaaegu 200 draakonit. On alati olnud probleeme mängude kokkujooksmisega reklaamide ajal (mida peate vaatama, et teatud vajalikke esemeid hankida, kuid ei saa). Nad tegid just "uuenduse" ja nüüd ei avane mäng isegi. Olen varem mitu korda krahhi asjus nende klienditeeninduse poole pöördunud, kuid pole kunagi vastust saanud. Näen, et nad vastavad siin mõnikord arvustustele, nii et võib-olla saan vastuse.
Reklaamid on reklaamide pideva hankimise probleem. Palun parandage see või proovige seda veidi piirata. Olen pidevalt püüdnud leida nii kolju- kui ka templikoopa kolmandat viimast tihendit, kuid mul on selle leidmisega probleeme. Hakkan sellest loobuma, palun parandage see, kui saate kuidagi. See mäng on ausalt üks minu lemmikuid ja selle probleemi lahendamisel annaksin talle 5 tärni. Aitäh!
Kõik kes halvustavad minge perse kuna jumala vinge
See on tõesti lahe mäng
Nooooo
Mäng on väga hea, kuid suurim probleem on see, et iga minuti järel ilmub ekraanile reklaam ja see on kohutavalt tüütu.
Merge Plane Robots - Idle Game ミニゲーム uim
Liiga palju reklaami
Hämmastav, aga ma nägin reklaame, et saate päriselust pilte teha ja vaadata, kas seal on draakon või midagi. Lisad on umbes 30 sekundit ja neid ei saa vahele jätta. Lihtsalt nii tüütu. 3 tärni, oleks olnud 5, kuid lisab.